Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

1. U kunt zich aanmelden voor een terugbetaling (met uitzondering van de resterende voorraad) alles terug binnen 30 dagen. Goederen moeten het formulier in "resaleable" geen teken van slijtage hebben en scheur kan aanzienlijk op goederen en originele labels en dozen moeten willen kunnen ook worden geretourneerd.

Meestal is er geen restocking fee, maar als verschillende schoenen of producten zijn gerangschikt in vergelijkbare formaten en $ 75 waard is van de goederen terug, een 15% restocking fee van toepassing zal zijn. We hadden niet, voeg dit beleid, zoals klantenservice misbruik onze terugkeer beleid en bestel honderden dollars van koopwaar ze niet houden de bedoeling.

Alle verkoop is definitief op closeout items.

2. Als u moeten we een verandering in grootte, zult u uw nieuw paar schoenen te sturen op onze kosten. Voor meer informatie over de terugkeer schoenen zijn verkrijgbaar in onze schoen sizing garantie pagina.
Wij bieden dimensionering voor kniebeschermers, hoofddeksels, slips of andere apparatuur die is zeer nauwkeurig. Onze garantie is alleen maten voor schoenen.

3. We hebben geen kosten terugbetalen.

4. Alle verkopen zijn definitief na 30 dagen, met uitzondering van de gebreken.

5. Defecte goederen moeten direct worden teruggestuurd naar de fabrikant voor vervanging door haar beleid en procedures. kan niet aanvaarden gebrekkige goederen.


Vul het formulier in op de achterkant van uw ontvangst. Als u op zoek bent naar iets te vervangen, schrijf het product, de kleur en grootte die u wenst. Als u geen ontvangst hebben laat dan een gedetailleerde notitie in de doos met wat versnelling je zal terugkeren, en wat je wilt terug naar u worden verzonden. Zorg ervoor dat 30 dagen, is mislukt (anders kunnen we verklaren de terugkeer wordt niet geaccepteerd), zal uw goederen binnen een andere doos of envelop zetten vergelijkbaar met uw doos was tot u gezonden, en dat u verzekeren met bewijs van levering en tracking.

Gebruik dan contact als u nog vragen heeft.